17 June 2014

Adelia dah meniarap!

Assalamualaikum WBT..


Lama betul nak update satu-satu entry ni. Alahai.. Saya wujud lagi tau.. cuma busy sikit sekarang. Hari ni just nak kongsi, Adelia saya dah andai meniarap. Sebenarnya dia dah pandai meniarap1-2 minggu lepas. Itupun pengasuh dia a.k.a mak yang cakap. Tapi kat rumah Adelia taknak tunjuk kat saya yang dia dah pandai meniarap. 

Malam tadi, Isnin (16 Jun) Adelia dah 116 hari umurnya. Tiga bulan 26 hari..  akhirnya dia meniarap depan kami semua! Punya la abang dengan kakak dia happy! Haha.. 



Meleleh-leleh air liur dia! hehe..





NOTA:

InsyaALLAH, nanti saya cuba update dengan konsisten lepas ni! Heee...

6 comments:

  1. alolo.. kiutnye.. suke ngan baby...

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaALLAH, nnt rezeki fiza ada baby... Akak sentiasa doakan kwn2 akak moga dimurahkan rezeki dan dikurniakan cahayamata.. ;)

      Delete
  2. Heee.... cumilnya Yus.
    Kakak kalau bab tengok baby memang tak puas sekali Yus
    Tengok-tengok-tengok sampai puas baru komen.

    Tengoklah mulut dia yg cumil tu:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaaa... geram ya kak! mulut dia mmg mcm tu klo dia usaha utk dapatkan sesuatu.. mesti moncong2 mulutnya..

      Delete

Terima kasih atas perhatian anda! *___^