09 December 2013

Berwajah Baru.


Assalamualaikum semua!

Alhamdulillah, blog saya berwajah baru sebelum kedatangan tahun baru (Excited lebih sebenarnya). Terima kasih Piqa sebab tukarkan wajah baru blog ni yang bagi Kak Yus lebih simple dan kemas. Kak Yus memang suka warna-warna pastel yang lembut-lembut macam ni. hehe.. 


Inilah reward saya bila terpilih dalam segmen Happy Blogwalking yang dianjurkan oleh Piqa! Suka sangat. 


Lagi sekali, TERIMA KASIH sangat-sangat untuk Syafiqah Sallehin.. ^____^






NOTA:

Berjaya juga bertukar layout yang sudah lama diinginkan. Tapi saya lupa nak print screen layout lama tu.. hehe.. yang dulu pun simple jugak.. tapi more to putih jer.. Kali ni ada la juga warna lain! hehe... Penyeri gitu! >.<

11 comments:

  1. wah!nana suka!nana suka!simple & kemas gitu^^

    ReplyDelete
  2. Kak ina suka gambar header tu...pink pastel...cantik :)

    ReplyDelete
  3. Cantikkan! hehe.. *perasan pulak*

    ReplyDelete
  4. Cantikkan! hehe.. *perasan pulak*

    ReplyDelete
  5. nampak cantik, nampak berseri2
    isi tabung nuffnang sini

    ReplyDelete
  6. tulaa tasneem pun suka. sweet ngattt :)

    ReplyDelete
  7. Kan Tasneem! sweet sgt kan.. hehe..

    ReplyDelete

Terima kasih atas perhatian anda! *___^