13 March 2014

Adelia dengan abang dan kakak

Assalamualaikum!

Haa, Hari ni nak tunjuk gambar Adelia.
Tapi tak banyak lah. Malas nak transfer dari kamera! hehe..


Gambar ni di ambil pada hari kedua. Seronok abang Ghazy main dengan baby. Tak dapat main game pun tak apa lah! Hehee..


Adelia di hari ketiga. Masa ni Adelia tak mau dibedung. Nangis dia bila berbungkus. Tapi sekarang, kena bungkus dah.. Tangan tak duk diam! hehe..
 

Abang Ghazy ni memang tak nak duk jauh dengan baby! Rajin betul jaga baby. Baby nangis sikit, berlari dia tepuk baby.
 
Ni pula hari ketujuh. Alhamdulillah, tanggal pusat terus tokma cukurkan rambut Adelia. Baik jer Adelia, tokma cukur kepala pun dia tidur jer..


Ni pula hari kelapan. Pagi-pagi nak pergi sekolah, abang ngan kakak sibuk suruh mama tangkap gambar diorang!






NOTA:

Gambar lain, tunggulah ya.. hehe..


6 comments:

  1. Aduhai... dah ada comel di rumah manalah abang dan kakak tak exited ye sayang...
    Kenapalah auntie tertinggal tak tahu.
    Nak ucap tahniah buat se isi keluarga ye..
    Moga terus sihat dan mudah menjaganya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kak.. Tu la, seronok betul bebudak ni.. Hehe..

      Delete
  2. ololo.....sayang betul abg ghazy ke adik dia ye.heeeee...jaga adik adelia elok2 ye abang ghazy :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang sayang betul abang ghazy kat adelia ni nana! Hehe..

      Delete
  3. geramnya tengok baby kecik tu.. comel betul.. mesti bau dia wangi kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaa... Mmg wangiiiii..... Hehe...

      Delete

Terima kasih atas perhatian anda! *___^