23 September 2013

Blog Makeover

Hmmm.. teringin! Tapi dah lama tgal.. bila tengok coding, terus juling mata! Huhu.. Adeih! Korang ada template layout best2 tak? yang simple2 jerk.. Hehe...




NOTA:
Cuba search kat gugel, tapi tak jumpa yang berkenan dihati lagi..

12 comments:

  1. Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Mekasih Rose.. skang jugak saya jenguk! >.<

    ReplyDelete
  3. nana guna template google je kak,hehe....memang siap2 save da mana yang simple2 tu,bila boring tukar je template lain:)

    ReplyDelete
  4. Tu la nana.. akak gugel jgak.. tp x bekenan la plak! ekekeke.. ngada kan! :P

    ReplyDelete
  5. yumida part koding2 ni lemah
    blog pun simple je..xde hias2...hehe
    yumida isi tabung Nuffnang sini...selamat menabung :)

    ReplyDelete
  6. hihi, mama baru belajar coding sikit.. alhamdulillah.. boleh lah.... hihi

    ReplyDelete
  7. yg skrg pn ok..simple dan kemas..;)

    ReplyDelete
  8. Cantik dh eh? klo mcm tu x jd la nk tukar lg.. ekekeke..

    ReplyDelete
  9. kak yus! try tengok sini;

    www.bietemplates.com/

    byk template blogspot cantik2... download n upload jer...

    ReplyDelete
  10. salam perkenalan.. betul2.. xkenal maka xcintai... ^_^

    jemput2 jengok blog saya and follow me back... :)
    http://wwweffafarhana.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. Salam kenas yus..sya folo blog yus..jika sdi,singgh ke blogsya :)

    ReplyDelete

Terima kasih atas perhatian anda! *___^