28 September 2010

AKSI CERIA SI MANJA



dh lme x join ape2 contest.. 
Mmm.. td terbaca kt blog  ummi-hanie.. hehe.. tingin nk join gak.. Mmm.. meh kite tgok syarat2nya...
meh ghamei2 kite join contes kt http://syamila02.blogspot.com/2010/09/aksi-ceria-si-manja.html..

Buat entry ringkas bertajuk “AKSI CERIA SI MANJA”... ~done~
  • Copy & paste banner kat atas dan letakkan dalam entry masing2 dan juga di sidebar (jgn lupa link kan ke http://syamila02.blogspot.com) ~done~
  • Add blog syamila02 / ummi2shoppe / syamilaDesign! dalam blog list masing2 dan jgn lupa jadi FOLLOWER yea (WAJIB taw) ~done~
  • Upload gambar simanja anda dengan aksi yg paling anda suka, bagi yg tak de anak blh hantar gambar anak saudara...setiap anak layak utk ambil bhgn...tp gambar hendaklah berasingan..kalau ada 2 anak, kena la upload 2 gambar... (--- Nyatakan Nama & Umur Di Manja ---) ~done~
  • Si Manja hendaklah berusia 6 bulan sehingga 3 tahun

Tinggalkan nama & link anda di ruangan komen ~done~

Due date : 30 Sept 2010 @ 11.59pm

3 PEMENANG
akan dipilih oleh juri yg telah dilantik...

Hadiahnya adalah

MAKE OVER BLOG
- header
- background
- watermark logo
- blog layout

dan... ini n3 nyer....


.................................................***.................................................





aci ke gmbo ni 2 org?! huhu..


 Nama: Dhiya Alysha binti Hasnol Shah & Iyman Ghazy bin Hasnol Shah
Umur: 3 thn 8 bln & 2 thn 4 bln

4 comments:

  1. eus,
    ni sesuai masuk contest sayang adik...

    ReplyDelete
  2. gudluck k.eus !

    cntek edit gambo ;)

    ReplyDelete
  3. kakyong,
    hehe.. ade ke contest tu.. nk join gak..


    hanie,
    original la... xedit pn!!! hehe...

    ReplyDelete
  4. salam...

    nanti add my blog kt blog list yea...

    ReplyDelete

Terima kasih atas perhatian anda! *___^