13 September 2013

Segmen Simple & Mudah [Yumida]

Assalamualaikum semua!


Hari ni saya nak join pulak segmen Segmen Simple & Mudah dari bloh YUMIDA.. Memang senang je pun.. Just follow the step! hehe...


SYARAT PENYERTAAN:
1. Blogger yang tinggal di Malaysia - Dah tentu la..
2. Follow blog Yumida - DONE
3. Add to circle Google+ Yumida Huda (klo xde..xpe..boleh join) - DONE
4. Like fanpage Yumida - DONE
5. Klik:  - DONE
6. Klik iklan Nuffnang sekitar blog - DONE
7. Buat entri bertajuk: Segmen Simple & Mudah - DONE
Buat entri [ dapat 2 undian ]
Tak buat entry [ dapat 1 undian ]
8. Letak banner dan backlinkkan di entry ini - DONE





9. Hantar url blog @ url entry penyertaan ke entry ini sahaja - DONE
10. Tamat: 21 September 2013



NOTA:
Haaaa.. senang jer kan? Hadiah-hadiah pun menarik. Cuma nak buat entry, x tau tajuk apa la plak.. Cuma kat sini saya nak cerita, saya seronok jelajah bloh YUMIDA.. Dia pulak rajin jenguk blog kita.. tak sombong orangnya.. Jom la kengkawan reramai join sambil isi tabung nuffnang di blog kengkawan lain! Hehe..


10 comments:

  1. meeeoowww meeoowww..! hehee
    Goodluck.!! :D

    ReplyDelete
  2. thanks sis join segmen yumida
    insha Allah weekend nnti yumida buat senarai peserta
    gdluck k

    ReplyDelete
  3. THANKS sudi join segmen Yumida :)
    Sila semak nombor penyertaan anda kat sini: Senarai peserta Segmen Simple & Mudah

    ReplyDelete
  4. selamat bersegmen
    dari segmen yang sama
    http://sekuntumbungazara.blogspot.com/2013/09/segmen-simple-mudah.html
    follow blog ni..#77
    jemputla follow blog zara nanti
    time kcih..=D

    ReplyDelete
  5. ayu dtg dari segmen yang sama...ada masa singgah la ke blog ayu ye...tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-simple-mudah.html

    ReplyDelete
  6. Ayu,

    Mekasih tau ayu! gudluck!!! hehe...

    ReplyDelete

Terima kasih atas perhatian anda! *___^