09 September 2013

Segmen Ayu: UPSR oh UPSR

Bismillahhirrahmanirrahim... Assalamualaikum semua!



Ni Link dia tau.. http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-ayu-upsr-oh-upsr.html (btw, Yus tak pandai nak buat backlink tu.. huhu)


Haaaaa... dah lama tak join apa segmen 2-3 tahun ni.. Ni kira pertama kali nk join la ni!
Jom kita tengok syarat-syaratnya kat SINI!


OK, ada tiga soalan yang nak kena jawab ni :

a) Tahun bilakah anda menduduki peperiksaan UPSR?
Tahun 1993

b) Apakah keputusan UPSR anda?
Alamak.. malu la nak jawab. Haha.. Takpe.. kena jujur ni.. Keputusan UPSR saya tak berapa cantik! Saya dapat 1A, 2B, 1C

c) Apakah subjek yang anda paling suka?
Bahasa Melayu lah! Penulisan.. Tapi sekarang, nak menulis takde idea je.. dulu zaman2 sekolah, mencurah-curah idea datang.. Huhu..


Haaa.. tu jer pun soalannya.. Senangkan! Ekeke..

Eh, jangan lupa.. segmen ni akan tamat pada : 13 SEPTEMBER 2013 jam 10 malam. Jom la join sebelum terlambat!



NOTA:

Saya dah lama tak join segmen-segmen or apa-apa kuiz dari mana-mana blogger. Rindu plak rasanya! ^_^

8 comments:

  1. salam...terima kasih ye kerana sudi join segmen ayu...ada masa nanti boleh la blogwalking...

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/senarai-calon-upsr-segmen-ayu.html

    ReplyDelete
  2. dri segmen yg sama..follow sini

    http://muslimahsejati96.blogspot.com/2013/09/segmen-ayu-upsr-oh-upsr.html

    ReplyDelete
  3. Mekasih Ayu datang jenguk! <3

    ReplyDelete
  4. Noor Najwa, skang jugak yus jenguk! >.<

    ReplyDelete
  5. all da best ;)

    http://wantsania.blogspot.com/2013/09/upsr-oh-upsr.html

    ReplyDelete
  6. salam... deno folo sini dari segmen upsr!

    ReplyDelete
  7. Wan Tsania,

    hi! All the best for u too...

    ReplyDelete
  8. Deno,

    Wslm.. tq.. nnt Yus kunjung balas! ^_^

    ReplyDelete

Terima kasih atas perhatian anda! *___^