26 November 2011

Video.

Semalam saya ada post entry pasal ghazy nyanyi lagu "Pelangi" kan. So, balik kerja semalam, saya suruh la dia nyanyi lagu.. paksa punya paksa, dia kena kan saya! Haha.. sudah pandai dia kenakan saya. Tapi saya sempat rakam yang dia main-main tu. Saya nak share jugak dengan kamu semua. Hehe..

video


Kakak pula, dah dengar adik dia nyanyi, dia pun nak jugak saya rakamkan dia nyanyi.. Hehe..

video






p/s I:
Seronok tengok anak-anak membesar!




p/s II:
Saya janji, saya tetap akan rakam si ghazy nyanyi lagu "Pelangi" tu.. :)

2 comments:

  1. Hi eus. Salam kenal. Kalau free nanti singgah-singgah la ke blog saya. Wslm.

    ReplyDelete
  2. Ibu Lala;
    hi... salam kenal gak.... nnt eus jengah... ^_^

    ReplyDelete

Terima kasih atas perhatian anda! *___^